Fastighetsskötare till Balder i Västerås

Västerås
Ansök senast 2020-04-06

Är du intresserad av ett jobb inom fastighetsskötsel? Trivs du med att alltid vara i farten och ha många bollar i luften?  

Då är du precis den vi på Balder söker! 

Balder är ett spännande fastighetsbolag som fortsätter att växa och utvecklas. Den snabba utvecklingen beror på nyinvesteringar men också på att Balder har engagerade och kunniga medarbetare som tillsammans skapar resultat. Till vårt kontor i Västerås söker vi nu efter en fastighetsskötare som vill sköta om våra bostadsfastigheter. 

Arbetsuppgifter: 

 • Underhåll och förebyggande arbete i och runt fastigheterna genom ronderingar, mottagande och utförande av felanmälan samt återkoppling till kund. 
 • Inrapportering och uppföljning av statistik för energi- och vattenförbrukning. 
 • Medverka vid - alternativt utföra - besiktningar av lägenheter/lokaler. 
 • Daglig kontakt med våra hyresgäster och samarbetspartners. 

Arbetet är självständigt och din uppgift är att se var förbättringar behöver göras samt hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Du kommer att ha ett nära samarbete med fastighetsförvaltaren för de fastigheter som du arbetar i. Vissa delar av ditt arbete sker digitalt så det krävs viss datorvana samt vana av Smartphone. Önskvärt är att du har kunskaper och utbildning av något slag inom elektriska installationer. Kunskap inom VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik är meriterande.  

Egenskaper: Vi ser gärna att du som söker är engagerad, effektiv och kan arbeta metodiskt. Vi tror att du trivs att jobba under eget ansvar men är en del av ett arbetslag som hjälps åt när det krävs. Att du är en problemlösare som kan ta egna initiativ och på bästa sätt serva våra hyresgäster är något vi uppskattar.  

Din ansökan 

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast  6 april 2020. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I din ansökan ber vi dig att inkludera CV. Har du frågor om tjänsten så tveka inte att kontakta rekryterande chef Mattias Holmberg 021-109891 eller via mattias.holmberg@balder.se 

Nästa steg är att du får ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester, som du sedan kan genomföra så fort du får möjlighet. 

Hjärtligt välkommen med din ansökan! 

Kontaktperson

Mattias Holmberg

mattias.holmberg@balder.se

021 109891

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %