Nyproduktionschef till Stockholm

Stockholm
Ansök senast 2020-10-05

Vi på Balder söker en visionär Nyproduktionschef med entreprenörsanda, affärssinne och engagemang. Vill du arbeta i en beställande roll på ett fastighetsbolag som är spännande, offensivt och framgångsrikt, där vardagen inte blir enformig? 

Då har du chansen nu! 

Balder utvecklar hyresrätter, bostadsrätter, kommersiella lokaler, hotellverksamhet, skolor, garage och parkeringar. Vi har en fortsatt spännande resa framför oss. Tillsammans med kollegor kommer du att utveckla och bygga upp Balders nyproduktionssavdelning i Stockholm med målet att bli fastighetsbranschens bästa fastighetsutvecklare. 

Balder är ett entreprenöriellt bolag med hög affärsmässighet och vi drivs av att göra bra affärer. Vi återinvesterar årsresultatet i nyinvesteringar, vilket årligen resulterar i en stor volym nya spännande nyproduktionsprojekt av olika karaktär. I denna roll kommer du att ansvara för genomförandet av dessa projekt. Vi har flera spektakulära projekt, som du kan titta närmare på här; https://nyproduktion.balder.se/

Det vi efterfrågar hos dig är att du har tillräckligt med kompetens och erfarenhet för att kunna:

 • Ansvara för att bygga upp och leda en grupp projektledare, byggledare och projektinköpare som agerar från skedet systemhandling till ibruktagande.
 • Utveckla morgondagens inköps- och samverkansmodeller för nyproduktion.
 • Sätta mål, motivera medarbetare och följa upp prestationer.
 • Få medarbetarna att växa genom att på anpassade sätt stödja deras utveckling i företaget.

Rollen innebär personalansvar där du kommer att leda Stockholms projektledningsgrupp inom nyproduktion för både bostäder och kommersiellt. Detta innebär i sin tur ett helhetsansvar för gruppen, samordning med övriga funktioner i företaget och att rutiner efterlevs. Det handlar om att skapa rätt förutsättningar för ett framgångsrikt projektgenomförande. Du kommer ha ett nära samarbete med regionansvarig för Fastighetsutveckling i planerings- och utvecklingsfrågor. 

Dina ansvarsområden består bland annat av att du proaktivt driver och säkerställer följande: 

 • Planering, kravställning och uppföljning av projekten.
 • Rådgivning och sakkunnighet i projektfrågor från gruppen och fastighetsutvecklarna.
 • Riskbedömning och Kvalitetssäkring av kalkyler, tidplaner och entreprenadavtal, regleringar, mm.
 • Effektivitet- och progressrapporter.

Du kommer ingå i ledningsgruppen för projekt och rapporterar till Balders Projektchef Sverige. 

Vi ser att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet för att kunna genomföra ovanstående arbetsuppgifter. Detta innefattar såväl god kunskap om projektledning som ledarerfarenhet för att kunna skapa en bra laganda. Du bör ha ett flertal erfarenhetsår ifrån likande arbetsuppgifter inom branschen och en stor erfarenhet ifrån produktion och entreprenadjuridik. Erfarenhet av bostadsproduktion i större skala är meriterande.

Vi ser att du är kommunikativt stark samt har förmågan att entusiasmera och motivera dina kollegor för att åstadkomma laganda, samverkan, engagemang och resultat. Då vi uppskattar att göra saker på nya sätt behöver du vara prestigelös och öppen för förändring.

För att trivas i rollen ser vi att du som person har en stark drivkraft, ett stort intresse för affärer samt att du är målfokuserad och självgående i ditt arbete.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 5 okt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV. Har du frågor om tjänsten kontakta Projektchef Roger Andersson på 031-10 99 92.

Nästa steg är sedan att du får ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester, som du sedan kan genomföra så fort du får möjlighet.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Roger Andersson

roger.andersson@balder.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %