Projektledare för Nyproduktion i Göteborg

Göteborg
Ansök senast 2020-10-05

Ser du fram emot en beställande roll i ett nytänkande fastighetsbolag som är spännande, offensivt och framgångsrikt, där vardagen inte blir enformig? 

Då har du chansen nu!

Vi på Balder söker Projektledare för Nyproduktion av Bostäder och Kommersiella fastigheter.  

Balder utvecklar hyresrätter, bostadsrätter, kommersiella lokaler, hotellverksamhet, skolor, garage och parkeringar. Vi har en fortsatt spännande resa framför oss. Tillsammans med kollegor kommer du bidra till utvecklingen av Balders nyproduktionsavdelning i Göteborg med målet att bli fastighetsbranschens bästa fastighetsutvecklare. 

Balder är ett entreprenöriellt bolag med hög affärsmässighet och vi drivs av att göra bra affärer. Vi återinvesterar årsresultatet i nyinvesteringar, vilket årligen resulterar i en stor volym nya spännande nyproduktionsprojekt av olika karaktär. I denna roll kommer du att ansvara för genomförandet av dessa projekt. Vi har flera spektakulära projekt, som du kan titta närmare på här; https://nyproduktion.balder.se/ 

Rollen:

Det vi efterfrågar hos dig är att du har tillräckligt med kompetens och erfarenhet för att kunna leda nyproduktionsprojekt i mål mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid. Dina ansvarsområden består bland annat av att du proaktivt driver och säkerställer följande: 

 • Leder framtagandet av systemhandling och förfrågningsunderlag i nära samarbete med ansvarig fastighetsutvecklare.
 • Produktionskalkyler och slutkostnadsprognoser med budgetansvar.
 • Tidplaner
 • Riskhantering
 • Leder upphandlingen av entreprenörer. Upprättar entreprenad- och konsultavtal.
 • Styr och följer upp produktionen. Ekonomi- och byggmöten.
 • Myndighetsanmälningar och tillstånd.
 • Lägesrapportering till projektets styrgrupp.
 • Ibruktagandeskedet med besiktningar, eftermarknad och erfarenhetsåterföring.

Parallellt som du driver byggprojekt, så är du delaktig i Balders interna utmaning och utvecklingsarbete att göra oss bäst i branschen på genomförande av affärsmässiga byggprojekt.

Du rapporterar till Nyproduktionschefen i Göteborg.

Din profil:

Vi ser att du som söker har en bra förståelse för projektledning och byggprocessen för att kunna genomföra ovanstående arbetsuppgifter i ett nyproduktionsprojekt. Du bör ha ett flertal erfarenhetsår från bygg- och installationsföretag, konsult- eller fastighetsföretag.

Erfarenhet av bostadsproduktion i större skala är meriterande.

 Vi ser att du som person har ett stort intresse för affärer, är tydlig och kommunikativ samt har förmågan att entusiasmera och motivera för att åstadkomma laganda, samverkan, engagemang och resultat. Prestigelös och öppen för förändring.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Med våra värdeord Hjärta, Nytänkande, Enkelhet och Närhet, arbetar du professionellt mot uppsatta mål. Vidare prioriterar du, skapar ordning och struktur utan att förlora affärsmässigheten och helhetsperspektiv.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 5 okt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV. Har du frågor om tjänsten kontakta Projektchef Roger Andersson på 031-10 99 92.

Nästa steg är sedan att du får ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester, som du sedan kan genomföra så fort du får möjlighet.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Roger Andersson

roger.andersson@balder.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %