Är du vår nästa Supersäljare?

Göteborg

Vill du lära känna Balder på riktigt? Visste du att sälj är en av våra viktigaste arbetsuppgifter?

Kommer du hjälpa oss att nå ett av våra viktigaste mål- Nollvakans?

Vi söker just nu personer som vill hjälpa oss att ringa för att hitta nya affärsmöjligheter. Just nu har vi siktet inställt på att hyra ut fler av våra lokaler.

Erfarenhet i all ära men för det här uppdraget är det viktigaste ditt engagemang och driv. Den vi söker måste inse vikten av sälj och tycka att det är givande att arbeta med det för att tillsammans nå vårt uppsatta mål. Har du erfarenhet såväl som drivet? Lite extra grymt i så fall!

Upplägget för supersälj kommer att diskuteras vidare på en eventuell intervju med grundförutsättningar att du kan arbeta minst två dagar i veckan och att du är bekväm med att prata i telefon.

Varför ska du då välja Fastighets AB Balder?

För att vi älskar utveckling, såväl personlig utveckling som av fastigheter. Vi älskar att utmana varandra och branschens gamla sanningar. Vi förvaltar, utvecklar och bygger hyresrätter, bostadsrätter, kommersiella lokaler, hotell, skolor, garage och parkeringar. Det har minst sagt hänt en del sedan starten 2005 och vi har en fortsatt spännande resa framför oss. Hos oss finns mängder med möjligheter. Vill du vara med?

Intresserad av att veta mer? Ring då gärna och sälj in dig själv till Cecilia Andersson på 031 10 79 07 eller skicka mig ett riktigt taggande mail till cecilia.andersson@balder.se

Vad händer efter att jag har skickat in min ansökan? 

Nästa steg är att du får ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester, som du sedan kan genomföra så fort du får möjlighet. 

Hjärtligt välkommen att bli en av oss!

Kontaktperson

Cecilia Andersson

cecilia.andersson@balder.se

031 10 79 07

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %