Fastighetsförvaltare till Stockholm Bostad Norr

Stockholm
Ansök senast 2020-09-30

Har du erfarenhet av förvaltning och vill utvecklas genom arbete i ett varierat fastighetsbestånd? Söker du ett jobb som ger dig möjlighet att utveckla ditt affärssinne inom fastighetsförvaltning? Då kan du vara vår nästa fastighetsförvaltare på Stockholm Bostad Norr!

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete där kunden och fastigheterna står i fokus. Vi på Balder söker just nu en driven fastighetsförvaltare som tillsammans med kollegorna kan ta såväl kundnöjdheten som förvaltningen till nästa nivå.

Affärsområdets fastighetsbestånd är beläget i norra Stockholm och består av nyproducerade bostäder, projektfastigheter och kommersiella lokaler.

I vårt fastighetsbestånd finns idag ca 750 bostäder och 15 000 kvm kommersiella lokaler – och vi har ett pågående nyproduktionsprojekt som kommer dubbla vårt bostadsbestånd tills 2022.  

På Balder får du ett spännande och varierande arbete med möjlighet att påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig förändring och tillväxt. Tack vare vår storlek och vår tillväxttakt så finns det goda möjligheter för dig att hitta nya utmaningar och kompetensutveckling internt. 

Vi söker nu dig som har erfarenhet av arbete inom förvaltning av främst bostäder men även av kommersiella lokaler. Det är viktigt att du har lätt att se affärsmöjligheter i de situationer du hamnar i och alltid vill sträva efter att hitta bättre lösningar framåt.

Hos oss är förvaltarrollen bred, då du axlar både det tekniska och det ekonomiska ansvaret samt visar nytänkande framåtanda.

Erfarenhet av att driva byggprojekt eller arbete med eftermarknadsfrågor är meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av att: 

 • Leda och fördela arbetet inom teamet. 
 • Teknisk och ekonomisk förvaltning samt utveckling av dina fastigheter. 
 • Arbeta för fortsatt kundnöjdhet samt för att sätta nya ekonomiska mål. 
 • Upphandling och projektledning av mindre projekt i beståndet. 
 • Kommunikation och relationsbyggande med hyresgäster, entreprenörer och kollegor.  

Din bakgrund 

Vi ser gärna att du har en akademisk eller yrkeshögskoleexamen samt erfarenhet inom fastighetsförvaltning. Rollen förutsätter att du talar och skriver svenska obehindrat samt att du har B-körkort. 

Det är viktigt för oss att du är en lagspelare som gillar högt tempo, att arbeta med människor och bygga relationer. Vi bygger nämligen inte enbart hus utan vi bygger även relationer med människorna i dem. Du kommer in i en ung organisation där du kompletterar med din erfarenhet. Din uppgift blir att hålla ihop teamet samt att rapportera kring verksamheten till närmaste chef. 

Din ansökan 

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast 30 september 2020. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I din ansökan ber vi dig att inkludera CV. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten så tveka inte att kontakta ansvarig rekryterande chef Veronika de Jonge på 08-508 838 31 eller veronika.dejonge@balder.se 

Vad händer efter att jag har skickat in min ansökan? 

Nästa steg är att du får ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester, som du sedan kan genomföra så fort du får möjlighet. 

Hjärtligt välkommen att bli en av oss!

Kontaktperson

Veronika De Jonge

Veronika.DeJonge@balder.se

08-50883831

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %