Verksamhetsanalytiker

Göteborg
Ansök senast 2021-01-31

Vill du vara med och driva utvecklingen för börsens största fastighetsbolag? Är du en passionerad problemlösare med ett sinne för affärer och data? 

Balder är ett spännande företag som fortsätter att växa och utvecklas i snabb takt. Den snabba utvecklingen beror på nyinvesteringar men också på att man hos oss får möjligheten att utmana gamla sanningar och utveckla nya idéer. Vi har en stark kultur av kunskapsdelning där inlärningskurvan är brant.

Till vårt huvudkontor i Göteborg söker vi nu efter en verksamhetsanalytiker som med en analytisk förmåga och entreprenörsanda är redo att kasta sig direkt in i hetluften och bli en viktig del i vår fortsatta utveckling. 

Som verksamhetsanalytiker på Balder kommer du att vara bryggan mellan data och verksamheten. Du behöver vara kommunikativt stark där din förmåga att utveckla relationer är nyckeln till framgång. Du kommer snabbt att bli en del av ett större nätverk och arbeta nära våra verksamhetschefer och deras verklighet. Din uppgift blir att förstå verksamhetens behov genom affärskrav och dataanalys för att på bästa sätt transformera det till lösningar och insikter.  

Vi befinner oss just nu på en spännande resa för att bli ännu mer data-drivna i alla våra beslut. Du kommer därför arbeta nära IT och affären för att driva utvecklingen av vår digitala kapacitet - både affärsmässigt, tekniskt och organisatoriskt. Därför behöver vi dig som vill driva affärer genom din fascination för siffror och passion för det digitala. Detta förutsätter att du har en god analytisk förmåga som du använder dig av för att på ett kreativt sätt lösa problem som skapar värde på riktigt. Arbetet handlar mycket om att få andra i organisationen att samverka med det gemensamma målet om ständig förbättring.  

Vi ser gärna att du har en akademisk examen som är affärsorienterad. Kanske är du ekonom, ingenjör eller har en fastighetsutbildning. Du är duktig i Excel och Powerpoint samt intresserad av datavisualisering och analysverktyg. Har du dessutom erfarenhet inom datamodellering och Power BI som visualiseringsverktyg anses detta som meriterade. Du har självklart ett stort intresse av Balder, fastighetsbranschen och data-driven utveckling.  

Din ansökan 

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast 31 jan 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I din ansökan ber vi dig att inkludera CV. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten så tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Vincent Mirfacihi på tel 0725 69 35 46 eller Vincent.Mirfacihi@balder.se 

Vad händer efter att jag har skickat in min ansökan? 

Nästa steg är sedan att du får ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester, som du kan genomföra så fort du får möjlighet. 

Hjärtligt välkommen att bli en av oss! 

Kontaktperson

Vincent Mirfacihi

Vincent.Mirfacihi@balder.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %