Fastighetsskötare

Karlstad
Ansök senast 2021-01-25

Är du intresserad av ett jobb inom fastighetsskötsel? Trivs du med att alltid vara i farten samt drivs av att leverera ett bra arbete? 

Då är du kanske den vi på Balder söker! 

Balder är ett spännande fastighetsbolag som fortsätter att växa och utvecklas. Den snabba utvecklingen beror på nyinvesteringar men också på att Balder har engagerade och kunniga kollegor som tillsammans skapar resultat. Vi söker nu en driven fastighetsskötare till Karlstad som framförallt kommer att ansvara för den inre skötseln.

Fastighetsbeståndet består till största del av bostäder men i beståndet finns även ett hotell samt lokaler.  

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara: 

 • Underhåll och förebyggande arbete i och runt fastigheterna genom ronderingar. 
 • Mottagande och utförande av felanmälan samt återkoppling till kund. 
 • Arbeta för att hålla rent och snyggt i bostadsområdena. 
 • Daglig kontakt med våra hyresgäster och samarbetspartners. 
 • Arbeta tillsammans med övriga kollegor för att bidra till ökad kundnöjdhet.

Önskvärt är att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kunskap inom vitvaror, elarbeten, VVS-tekniska anläggningar, styr- & reglerteknik samt värme & ventilation är meriterande. Arbetet är huvudsakligen självständigt och din uppgift är att se var förbättringar behöver göras samt hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Vissa delar av ditt arbete sker digitalt så det krävs viss datorvana samt vana av Smartphone.   

Något vi aldrig får glömma är att hyresgästerna är våra kunder. Då du kommer att vara Balders ansikte utåt i husen så läggs stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att du är tillmötesgående, hjälpsam & lyhörd. Teamet i Karlstad är litet och behöver samarbeta för att kunna erbjuda hyresgästerna en god service. Detta kan innebära att vi ibland behöver kavla upp ärmarna och hjälpa varandra där det behövs, även om arbetsuppgifterna kan ligga utanför våra ordinarie.

Din ansökan 

Låter detta som en roll för dig? Ansök då gärna redan idag, dock senast 25 januari 2021. Bifoga ditt CV och svara gärna utförligt på våra urvalsfrågor. Därefter får du ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester, som du sedan kan genomföra så fort du får möjlighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.  

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller www.balder.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Johan Ekängen via johan.ekangen@balder.se och på 054 148186.

Hjärtligt välkommen att bli en av oss och välkommen till en bransch som är, och kommer att fortsätta vara, full av möjligheter.  

Kontaktperson

Johan Ekangen

johan.ekangen@balder.se

054-148186

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %