Drifttekniker

Stockholm
Ansök senast 2021-02-01

Är du teknikintresserad och letar efter nya utmaningar som drifttekniker?

Då har vi kanske ett jobb för just dig!

Balder fortsätter att växa och utvecklas och vi gör nu en fortsättning på vår satsning med att bygga en intern driftorganisation. Just nu söker vi en drifttekniker till vårt team i Stockholm. Tillsammans kommer ni att fortsätta arbetet med att se om och utveckla våra fastigheter.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett riktigt roligt och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig förändring och tillväxt. Rollen som drifttekniker på Balder är bred, då du är med i hela processen kring ett ärende, och du utmanas genom att ansvara för både kommersiella fastigheter och bostäder. Hos oss slipper du huvudvärken med att jaga timmar och tidrapportera, i stället kan du fokusera på ditt arbete som tekniker.

Vad vi vill att du ska kunna utföra:

 • Driftoptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter med hjälp av datoriserade styr-, regler-, och övervakningssystem, alternativt konventionell utrustning.
 • Att ta fram förslag på förbättrings- och åtgärdsförslag som syftar till bättre innemiljö, komfort och ekonomi på våra fastigheter.
 • Kontakt med såväl entreprenörer, hyresgäster som med kollegor.

För att lyckas med detta är det viktigt att du…

…har ett brinnande engagemang för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Då ditt schema kan komma att förändras om mer akuta ärenden uppkommer bör du inte bli stressad över detta utan enkelt kunna ställa om och använda din tid på rätt sätt. Du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov – då du drivs av att skapa en bra miljö för kunden.

Kanske har du erfarenhet som elektriker, VVS- eller kyltekniker? Datorvana/användning av Smartphone samt B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi intervjuar löpande så ansök gärna redan idag. Sista ansökningsdag är 1 februari 2021. I din ansökan ber vi dig inkludera CV.

Har du frågor om tjänsten så tveka inte att ta kontakt med Cedric Flodin via cedric.flodin@balder.se

Nästa steg är att du får ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester, som du sedan kan genomföra så fort du får möjlighet.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Cedric Flodin

cedric.flodin@balder.se

0850883821

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
010
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %