Ex-jobb

Sverige

Vad roligt att ni är intresserade av att göra ert Ex-jobb/uppsats hos oss på Fastighets AB Balder. Vi gillar verkligen att samarbeta med engagerade och drivna studenter och ser mycket positivt på ett sådant arbete. Det är alltså här som ni kan skicka in en förfrågan om ett samarbete med oss. Detta gör ni genom att trycka på Ansök.

Då vi får in många förfrågningar runt om i Sverige så uppskattar vi verkligen att ni tar er tid att utförligt svara på våra urvalsfrågor kopplade till den här ansökan. Beskriv gärna så utförligt som möjligt kring vad ni skulle vilja skriva uppsatsen om, vem som skulle passa som handledare (tex en förvaltare, en marknadsförare, en byggnadsingenjör etc) samt en beskrivning av er själva och era intresseområden. Detta underlättar arbetet med att skicka er förfrågan till rätt person inom organisationen.

Tveka inte att ta kontakt med oss om ni har några frågor eller funderingar och kom gärna med förslag kring vad ni tror hade varit spännande att kika vidare på. Vi älskar nämligen att utmana gamla sanningar!

I samband med att ni skickar in er EX-jobbsförfrågan så kommer ni även få tillgång till våra rekryteringstester. Om ni är flera som skriver ihop så går det bra att vidarebefordra mailet så att er uppsatskollega också får möjlighet att genomföra testen.


Ni är hjärtligt välkomna att skicka in en förfrågan om att skriva ert Ex-jobb hos oss!
Kontaktperson

HR Fastighets AB Balder

hr@balder.se

031 109566

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %