Drifttekniker

Malmö
Ansök senast 2019-10-30

Är du teknikintresserad och letar efter nya utmaningar? Vill du jobba på ett bolag där det ständigt händer nya saker?

Då har vi kanske ett jobb för just dig!

Balder fortsätter att växa och utvecklas och gör nu en fortsättning på vår satsning med att bygga en driftorganisation. Just nu söker vi en drifttekniker till vårt team i Malmö. Tillsammans kommer ni att fortsätta arbetet med att se om och utveckla våra fastigheter.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett riktigt roligt och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig förändring och tillväxt. Hos oss på Balder finns goda möjligheter för dig att hitta nya utmaningar och kompetensutveckling. I teamet där du kommer att ingå är stämningen välkomnande och framåtsträvande, där vi tar vara på varandras styrkor och erfarenheter, för att tillsammans kunna nå det gemensamma målet om att erbjuda de bästa fastigheterna. Rollen som drifttekniker på Balder är bred och du utmanas genom att ansvara för både kommersiella fastigheter och bostäder. Hos oss slipper du huvudvärken med att jaga timmar och tidrapportera, i stället kan du fokusera på ditt arbete som tekniker.

Arbetsdagen handlar i korta drag om att:

Vara med i hela processen kring ett ärende, vilket gör att du blir bred i din yrkesroll. Detta innebär att du kommer att felsöka, åtgärda uppkomna fel i anläggningar samt utföra underhåll och reparationer. I dina uppgifter ingår även uppföljning av ärendet. Arbetet är självständigt och din uppgift är att se var förbättringar behöver göras samt hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Arbetsdagen innehåller högt tempo, service och varierande uppgifter…

…vilka bland annat kommer att vara:

 • Driftoptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter med hjälp av datoriserade styr-, regler-, och övervakningssystem, alternativt konventionell utrustning.
 • Att ta fram förslag på förbättrings- och åtgärdsförslag som syftar till bättre inomhusmiljö, komfort och ekonomi på våra fastigheter.
 • Ha kontakt med såväl entreprenörer, hyresgäster som med kollegor.

För att lyckas med detta är det viktigt att du…

…har ett brinnande engagemang för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Då ditt schema kan komma att förändras om mer akuta ärende uppkommer bör du inte bli stressad över detta utan kunna ställa om och använda din tid på rätt sätt. Du har en god samarbetsförmåga både med våra kunder samt kollegor och du kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov – då du drivs av att skapa en bra miljö för kunden. Datorvana och B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

För detta jobb behöver du ha en gymnasial utbildning inom drift och underhåll eller motsvarande arbetslivserfarenhet och vi ser att du helst har ett par års erfarenhet av arbete som drifttekniker/servicetekniker. Viss kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr och regler är nödvändigt. Om du saknar erfarenhet inom något område behöver du ha en öppen och positiv inställning till ny kunskap. Spetskompetens inom ett område är meriterande.

Vi försöker finna personer som passar in i Balders kultur – inte bara just nu, utan i ett längre perspektiv. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi intervjuar löpande så ansök därför helst redan idag. Sista ansökningsdag är 2019-10-30. I din ansökan ber vi dig inkludera CV men du kan även registrera en ansökan med din LinkedInprofil.

Vad händer efter att jag har skickat in min ansökan? 

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Balder valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. I urvalsprocessen ingår två stycken rekryteringstester. Det ena är ett problemlösningstest (Matrigma) och det andra är ett personlighetstest (MAP). Nästa steg blir således att du får ett mail med en länk med tillgång till testerna, som du sedan kan genomföra.  

Har du frågor om tjänsten så tveka inte att ta kontakt med rekryterande chef Patricia Ströh på 040-6009687 eller via Patricia.Stroh@balder.se

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Patricia Ströh

patricia.stroh@balder.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Drifttekniker
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %