Gruppledare till hyresadministrationen

Göteborg
Ansök senast 2019-10-28

Gillar du kombinationen ledarskap och administration?

Då har vi ett jobb för just dig!

Vi på Balder söker just nu en Gruppledare till vår hyresadministration som främst jobbar med bostadsfastigheter.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett riktigt roligt och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig förändring och tillväxt. Hos oss på Balder finns goda möjligheter för dig att hitta nya utmaningar och kompetensutveckling, för den ambitiösa är möjligheterna gränslösa.

Inom hyresadministrationen är stämningen välkomnande och framåtsträvande, där vi tar vara på varandras styrkor och erfarenheter för att tillsammans kunna nå det gemensamma målet att erbjuda den bästa möjliga servicen till våra kunder och kollegor. Det som kännetecknar oss är en stark drivkraft att utvecklas i vårt arbete och ett intresse för att verka i en organisation som står för entreprenörsanda.

Du kommer till ett bolag med hög och jämn transaktionstakt varför det är meriterande att ha den erfarenheten från dina tidigare anställningar. Vid transaktion ansvarar du för implementering av det nya beståndet i vårt fastighetssystem.

Arbetsdagen handlar i korta drag om att:

I rollen som gruppledare ansvarar du för att leda arbetet och ha personalansvar för den del av vår hyresadministration som främst arbetar med bostadsfastigheter. Genom ditt ledarskap bidrar du till att ena gruppen mot uppsatta mål och samtidigt är en möjliggörare i deras utveckling.

Vid sidan av ditt ledarskapsuppdrag innebär rollen också att arbeta med de transaktioner som uppstår i samband med förvärv. Du är även delaktig i hyresadministrationens arbete mot ökad digitalisering.

Huvudarbetsuppgifter:

 • Ansvarig för registrering och kvalitetskontroll vid fastighetstransaktioner
 • Planering och uppföljning att gruppens arbetsuppgifter utförs inom utsatt tid och gällande rutiner.
 • Personalansvar

För att lyckas med detta är det viktigt att du är…

En person som lockas av att påverka andra. Du kanske har tidigare livserfarenhet av just ledarskap och drivs av att utveckla kollegor?

Vi söker med andra ord dig som har tidigare erfarenhet av arbetsledning. Det är meriterande om du har en för tjänsten relevant utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet att leda en administrativ enhet samt om du tidigare har arbetat i fastighetssystemet Property Management (fd FastNet) eller annat fastighetssystem.

Som person söker vi dig som är driven, kvalitetsmedveten och har ett utvecklingsfokus för hur vi kan bli mer innovativa i vår administration. Under transaktionsperioder är tempot mycket högt och ditt fokus och din noggrannhet är extra viktigt då.

För att kunna driva organisationen framåt krävs att du är nytänkande med en förmåga att lyfta blicken och se helheten, på så sätt kommer du även att bli framgångsrik i din roll.

Om du är nyfiken på dina framtida kollegor så får du gärna ta en titt på Balders Instagram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi kommer att intervjua löpande så ansök därför gärna redan idag. Sista ansökningsdag är den 28 oktober 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV men du kan även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil.

Vad händer efter att jag har skickat in min ansökan?

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Balder valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. I urvalsprocessen ingår två stycken rekryteringstester. Det ena är ett problemlösningstest (Matrigma) och det andra är ett personlighetstest (MAP). Nästa steg blir således att du får ett mail med en länk med tillgång till testerna, som du sedan kan genomföra.

Har du frågor om tjänsten så tveka inte att ta kontakt med Josefina Hellström på 031-109908 eller josefina.hellstrom@balder.se

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Josefina Hellström

josefina.hellstrom@balder.se

031- 10 99 08

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Gruppledare till hyresadministrationen
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %