Affärsområdeschef

Västerås
Ansök senast 2019-10-22

Fastighets AB Balder är ett riktigt spännande bolag som fortsätter att växa och vi söker nu en ny kollega som vill ta över ansvaret för vårt fastighetsbestånd i Västerås. 

Balder söker nu framtidens ledare i Västerås. I vårt fastighetsbestånd finns främst bostäder, men även en del kommersiella lokaler. Kanske känner du redan till Steam hotel, kokpunkten och Kajstaden? 

Som Affärsområdeschef har du ett ekonomiskt och operativt ansvar för fastighetsbeståndet. Rollen innebär också ett personalansvar för förvaltningen bestående av bland annat förvaltare, förvaltningsassistenter och fastighetsskötare.  Vårt gemensamma mål är att vara bäst i branschen.  

Som Affärsområdeschef på Balder erbjuder vi dig möjligheterna till ett givande arbete i ett fastighetsbolag som hela tiden växer och utvecklas och där du får stora möjligheter att själv utforma din egen karriär. Hur vill du att din resa ska se ut hos oss? Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar, stort eget ansvar och många möjligheter. 

Är Balder rätt för dig? 

Är du driven, engagerad och söker nya utmaningar? Väljer du att söka lösningar istället för att se problem? Är du prestigelös med ett vasst sinne för affärer? Då är rollen kanske rätt för dig. Vi ser gärna att du även är kommunikativt stark, då tjänsten innebär många kontakter med våra hyresgäster, kollegor, entreprenörer och övriga aktörer. Tjänsten ställer krav på hög social förmåga där ledarskap, flexibilitet och god samarbetsförmåga prioriteras. 

För att blir framgångsrik som Affärsområdeschef tror vi att det är viktigt att du har med dig någon form av ledarerfarenhet, en relevant utbildning samt arbetslivserfarenhet inom fastighetsförvaltning. Har du dessutom kunskap och erfarenheter inom tex Projektledning, Fastighetsjuridik eller PBL ser vi det som meriterande. 

Det är även viktigt att du kan kommunicera väl på svenska. Har du ytterligare språkkunskaper är det bara positivt. B-körkort anses nödvändigt för rollen.  

Fortsatt nyfiken på oss som arbetsgivare? Läs då gärna mer om oss på vår hemsida och på våra sociala medier. 

Låter detta som en tjänst för dig? 

Vi kommer att intervjua löpande så ansök därför gärna redan idag. Sista ansökningsdag är den 22 oktober 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV men du kan även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Camilla Persson på 026-54 55 79 eller camilla.persson@balder.se 

Vad händer efter att jag har skickat in min ansökan? 

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Balder valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. I urvalsprocessen ingår två stycken rekryteringstester. Det ena är ett problemlösningstest (Matrigma) och det andra är ett personlighetstest (MAP). Nästa steg blir således att du får ett mail med en länk med tillgång till testerna, som du sedan kan genomföra. 

Hjärtligt välkommen med din ansökan! 

Kontaktperson

Camilla Persson

Camilla.Persson@balder.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Affärsområdeschef
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %