Projektledare

Stockholm
Ansök senast 2019-12-06

Balder är ett spännande bolag som fortsätter att växa och utvecklas. Vi söker nu flera Projektledare som vill vara med och modernisera vårt bostadsbestånd. Är det dig vi söker?

Den viktigaste förklaringen till Balders positiva utveckling är alla fastighetsförvärv, investeringar och inte minst hela Balders organisation som förvaltar investeringar på bästa sätt. Tillsammans med våra aktieägare, finansiärer, kunder, leverantörer och samhället i stort ser vi fram emot goda affärsmöjligheter många år framöver. 

Din roll

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare inom Fastighetsbranschen och som Projektledare på Balder tar du möjligheten att arbeta med många spännande projekt - stora som små. Du ingår i en nationell grupp och kommer företrädesvis arbeta mot ROT-projekt i bostadsbeståndet i Stockholm. Du är därtill delaktig i våra projekt avseende att uppgradera vårt bostadsbestånd till moderna lägenheter och moderna gemensamma utrymmen.

Som Projektledare kommer du ingå i företagets projektledningsgrupp inom förvaltningen och ha ett nära samarbete med både förvaltningen samt våra kunder. Dina ansvarsområden består bland annat av: 

 • Driva bygg- och underhållsprojekt från ax till limpa.
 • Leda projekt i mål mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid.
 • Utföra eller medverka vid kostnadsbedömningar/kalkyler.
 • Vara med entreprenörer och konsulter i upprättande och skrivande av entreprenadavtal.
 • Ansvara för upphandling av projekt och val av lösning tillsammans med entreprenör.
 • Upprätta slutkostnadsprognoser med budgetansvar. 

Parallellt som du driver byggprojekt, är du delaktig i Balders interna utmaning och utvecklingsarbete att göra oss bäst i branschen på genomförande av affärsmässiga byggprojekt. Du välkomnas till vårt kontor i Vårby i Stockholm.

Din Framtid

På Balder bryr vi oss om din utveckling i företaget och vi tar därför från början fram en utvecklingstrappa tillsammans med dig, som gynnar både individen, gruppen och företagets intressen. Din utvecklingstrappa i bolaget är hävstången i Balders- och projektledargruppens framgångsresa. Att växa som individ och samtidigt hjälpa din närmsta medarbetare växa är en mycket viktig ingrediens och ansvarsfråga för både mer framgångsrika projekt som en välmående laganda.

Din profil

Vi ser att du som söker har relevant gymnasial utbildning, förslagsvis inom bygg eller teknik. Vidare har du några års erfarenhet från fastighetsbranschen och har erfarenhet från bygg, teknik eller snickeri. Det är meriterande om du har en bakgrund från entreprenör- eller konsult- eller fastighetssektorn samt en grundläggande förståelse för processen och byggnadsteknik inom ROT-projekt. Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är också viktigt att du innehar B-körkort för denna tjänst. 

För att trivas i rollen ser vi att du som person har en stark drivkraft, ett stort intresse för affärer samt att du är målfokuserad och självgående i ditt arbete. Med våra värdeord Hjärta, Nytänkande, Enkelhet och Närhet, arbetar du professionellt mot uppsatta mål. Vidare prioriterar du, skapar ordning och struktur utan att förlora affärsmässigheten och helhetsperspektiv.

Vår ambition på Fastighets AB Balder är att vara ett fullserviceföretag som sätter kundens önskemål i centrum. Därför är det viktigt att du som söker tjänsten är lyhörd och en duktig kommunikatör och relationsbyggare. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder 

Du kommer in i en framtidsorienterad organisation och ett företag som arbetar brett med fastigheter inom Bostäder, Kommersiellt och Hotell. Balder befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede där du från början har stor möjlighet att direkt bidra och vara delaktig i framgången. Du kommer att tillhöra en organisation med stort fokus på laganda och kompetensåterföring. 

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Vi kommer löpande intervjua sökande så ansök redan idag! Ansök redan idag, dock senast den 6 december. I din ansökan ber vi dig inkludera CV. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterande chef Peter Österlund på tel. 08-508 837 10 eller Peter.Osterlund@balder.se

Vad händer efter att jag har skickat in min ansökan? 

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Balder valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. I urvalsprocessen ingår två stycken rekryteringstester. Det ena är ett problemlösningstest (Matrigma) och det andra är ett personlighetstest (MAP). Nästa steg blir således att du får ett mail med en länk med tillgång till testerna, som du sedan kan genomföra. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Peter Österlund

Peter.Osterlund@balder.se

08 508 837 10

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Projektledare
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %