Driftansvarig

Stockholm och Norrköping
Ansök senast 2019-12-09

Energiförbrukning är en viktig del av såväl dagens som framtidens samhälle. Vill du vara med och påverka detta i rätt riktning?

Då har du chansen nu!

Balder fortsätter att växa i snabb takt och under de senaste åren har vi satsat på att bygga upp en intern driftorganisation. Nu söker vi därför en driftansvarig till region Stockholm-Norrköping. Placering kommer att vara i Stockholm eller i Norrköping.

Vår ambition på Fastighets AB Balder är att vara ett fullserviceföretag som sätter kundens önskemål i centrum. Vi är lyhörda för våra kunders synpunkter och därför är det viktigt för oss att du som söker tjänsten är servicemedveten, uppfinningsrik och självgående. Du är bolagets ambassadör i fastigheterna och har daglig kontakt med våra hyresgäster.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

 • Bistå förvaltare i fastighetsteknik och underhåll.
 • Projektleda vid mindre teknikprojekt.
 • Ansvara för att media och energiuppföljning följs och optimeras.
 • Stötta förvaltningen med myndighetsbesiktningar såsom ex CFC besiktningar, OVK m.fl. och rapportera till myndigheter.
 • Ta fram förslag på förbättrings- och åtgärdsförslag som syftar till bättre inomhusmiljö, komfort och ekonomi på våra fastigheter.
 • Bistå vid utförande av drift och energioptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter.
 • Beställa enligt delegation och leda konsulter och entreprenörer.
 • Inrapportering och uppföljning av statistik för energi och vattenförbrukning.

Erfarenhet och utbildning

För detta jobb behöver du ha ett par års arbetslivserfarenhet och att du tidigare jobbat med driftansvar eller med likvärdiga arbeten. Kunskaper och utbildning inom bygg, elektriska installationer, VVS tekniska anläggningar, ventilation samt styr och regler är nödvändiga. Om du saknar viss erfarenheten inom något område behöver du ha en öppen och positiv inställning till ny kunskap samt ha lätt för att lära. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning och personalansvar.

Även B- körkort är nödvändigt för denna roll.

Personligt

Vi söker dig som är engagerad och har en förmåga att inspirera och motivera en grupp till att nå uppsatta mål. Då arbetet innebär kontakter med såväl personal som kunder och entreprenörer behöver du kunna kommunicera på ett lyhört och ödmjukt sätt samt vara duktig på att samarbeta. För rollen är det också viktigt att du kan strukturera ditt arbete på ett lämpligt sätt. 

Din ansökan

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt och kallar utvalda kandidater för intervju löpande under processen. Sista ansökningsdag är måndag den 9 december 2019. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Lejla Dozo på 08-7353730 eller via lejla.dozo@balder.se

Vad händer efter att jag har skickat in min ansökan? 

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Balder valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. På detta sätt ökar vi chansen för att du som blir anställd kommer att trivas hos oss och att du har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. I urvalsprocessen ingår två stycken rekryteringstester. Nästa steg blir således att du får ett mail med en länk med tillgång till testerna, som du sedan kan genomföra.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Lejla Dozo

lejla.dozo@balder.se

08-735 37 30

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Driftansvarig
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %