Dynamics-ansvarig

Göteborg
Ansök senast 2020-01-10

Vill du vara med och bygga vidare på Balders framgångsresa?

Genom ett nyimplementerat system har vi byggt grunden för Balders hjärta, där ärenden flödar, säljande annonser skapas samt där vi tar tempen på hur våra fastigheter mår. Hjärtat pumpar idag men det ska bli större och innefatta fler processer och länder framöver. Hur snart kan bara du svara på!

Som ansvarig för Balders Dynamics-system arbetar du nära kärnverksamheten för att förstå och analysera behovet av systemstöd. Du ska i din roll ha överblick över hela lösningen och värdera verksamhetens önskemål. Du har förmågan att kunna föreslå förenklade sätt att lösa önskemål samt koppa dem samman med övrig funktionalitet i systemet.

Du hjälper till att koordinera, prioritera och arbetar proaktivt för att skapa bra lösningar. I rollen ingår också att fördela arbetsuppgifter och bevaka systemet för att kunna arbeta med strategiska åtgärder.

Varje stort ansvar börjar med förståelse. Initialt kommer du därför att lära dig verksamhetens alla hörn för att kunna bli så framgångsrik som möjligt. Merparten av arbetet sker ifrån huvudkontoret i Göteborg men en del tjänsteresor kan förekomma, främst inom Sverige. Du kommer att arbeta tight med gruppen för Dynamics och med övriga systemägare tillhörande de sammankopplade systemen.  

Vad vi söker

För att passa för tjänsten ska du ha goda kunskaper och praktisk erfarenhet inom affärssystem, där Dynamics är mycket meriterande. Du är van att arbeta enligt fastlagda processer och förstår vikten av dokumentation. Du ska vara nyfiken och leta fel som vi kan eliminera alternativt vända till en fördel i systemet.

Vi ser gärna att du har ett antal års erfarenhet inom Microsoft Dynamics, gärna inom applikationerna Sales och Customer Services. Meriterande är också om du har erfarenhet inom fastighetsbranschen men detta kan vi annars lära dig.

Du trivs med att arbeta tillsammans med andra, är av naturen drivande och initiativrik med en fallenhet att analysera och arbeta lösningsorienterat.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Vi kommer löpande intervjua sökande så ansök gärna redan idag. Ansök dock senast den 10 januari 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterande chef Helena Axelsson på helena.axelsson@balder.se


Vad händer efter att jag har skickat in min ansökan? 

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Balder valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. I urvalsprocessen ingår två stycken rekryteringstester. Det ena är ett problemlösningstest (Matrigma) och det andra är ett personlighetstest (MAP). När du har skickat in din ansökan får du ett mail med en länk med tillgång till testerna, som du sedan kan genomföra. 

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Dynamics-ansvarig
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %