Fastighetsskötare

Göteborg
Ansök senast 2019-12-09

Är du fastighetsskötare och redo för ett nytt, roligt uppdrag? Trivs du med att alltid vara i farten samt drivs av att leverera ett bra resultat?

Balder är ett spännande företag som fortsätter att växa och utvecklas och den snabba utvecklingen beror på nyinvesteringar men också på att Balder har engagerade och kunniga medarbetare som tillsammans skapar resultat. Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu efter en fastighetsskötare som vill vara med på vår resa.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som fastighetsskötare av kommersiella fastigheter eller likvärdigt arbete. Detta då dina arbetsuppgifter bland annat kommer att bestå av att:

 • Arbeta med felavhjälpande underhåll och förebyggande arbete i och runt fastigheterna genom ronderingar, mottagande och utförande av felanmälan samt återkoppling till kund och ansvarig.
 • Inrapportera och följa upp statistik för energi- och vattenförbrukning.
 • Bistå med kontroll av utförda tjänster.
 • Medverka vid - alternativt utföra - besiktningar av lokaler. 

Arbetet är självständigt och din uppgift är att se var förbättringar behöver göras samt hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Önskvärt är att du har kunskaper och utbildning av något slag inom elektriska installationer. Det är meriterande om du har kunskap inom VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik.

Din ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast 9 december 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I din ansökan ber vi dig att inkludera CV. Det går även bra att lämna en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten så tveka inte att kontakta ansvarig rekryterande chef David Fridén på 031-839426 eller David.Friden@balder.se

Vad händer efter att jag har skickat in min ansökan?

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Balder valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. I urvalsprocessen ingår två stycken rekryteringstester. Nästa steg blir således att du får ett mail med en länk med tillgång till testerna, som du sedan kan genomföra. 

Hjärtligt välkommen med din ansökan!


Kontaktperson

David Fridén

david.friden@balder.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Fastighetsskötare
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %