Driftchef

Göteborg
Ansök senast 2019-12-09

Kan du engagera och motivera en grupp att nå genomensamma mål? Har du tillräckligt med erfarenhet av driftoptimering för att kunna stötta våra driftansvariga i deras arbete? Då kan du vara den vi söker!

Balder har under de senaste åren satsat på att bygga upp en intern driftorganisation och nu söker vi dig som vill leda den utvecklingen framåt. Tjänsten är placerad på Balders huvudkontor i Göteborg.

För att kunna driva de strategiska frågorna och leda gruppen behöver vi någon som har cirka 10 års erfarenhet av branschen. Kanske har du tidigare arbetat som driftansvarig, konsult inom VVS, teknisk konsult eller projektledare inom drift? Vi ser helst att du även tidigare har haft en ledande position.

Följande är grymt att ha kompetens inom:

 •  VVS-installationer, projektkunskap, fastighetsekonomi, entreprenadjuridik, byggnadsteknik, energieffektivisering, energiutredningar och energisimuleringar.

Vi på Balder håller alltid ett högt tempo och behöver hitta kollegor som trivs med att vara i en sådan miljö. Det ställer också krav på att du är stresstålig. En annan del av rollen handlar om att skapa rutiner och handlingar samt att dokumentera dessa. Som ledare ansvarar du även för att dessa efterföljs. Därför behöver du vara kommunikativt stark med ett sinne för ordning och reda.

Då resor inom Sverige kan förekomma behöver du ha B-körkort. 

Din ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast 9 december 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I din ansökan ber vi dig att inkludera CV. Det går även bra att lämna en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten så tveka inte att kontakta Markus Lundberg på Markus.Lundberg@balder.se

Vad händer efter att jag har skickat in min ansökan?

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Balder valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testerna hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. I urvalsprocessen ingår två stycken rekryteringstester. Nästa steg blir således att du får ett mail med en länk med tillgång till testerna, som du sedan kan genomföra. 

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Markus Lundberg

markus.lundberg@balder.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Driftchef
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %