Brandskyddsansvarig

Stockholm
Ansök senast 2020-01-13

Vill du hjälpa oss att skydda våra kunder, kollegor och våra fastigheter från brand? Är du intresserad av att arbeta på beställarsidan? Balder söker nu en brandskyddsansvarig till Stockholm. 

Som brandskyddsansvarig arbetar du systematiskt med brandskydd (SBA) och ansvarar för att samordna brandskyddsfrågorna inom Balder. Detta innebär att på ett organiserat sätt planera, dokumentera, utbilda, kontrollera och följa upp att brandskyddet följer regler och krav.

En stor del av arbetet innebär att agera rådgivande och konsultativt i alla typer av brandskyddsfrågor. Du kommer att arbeta tätt ihop med förvaltningen, vars huvuduppgift är att få objekten uthyrda. Här behöver du vara behjälplig och analysera hur en bra projektering skulle kunna öka möjligheten att få objektet uthyrt. Det handlar alltså om att försöka "Baldifiera" projekteringarna med hänsyn till gällande lagar och regler. Detta ställer krav på god erfarenhet inom området samt ett intresse av såväl fastighetsutveckling som för brandskydd.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Organisera och planera företagets brandsäkerhet på ett kostnadseffektivt sätt.
 • Leda och planera brandsäkerheten vid ombyggnader och förändringar i verksamheten.
 • Besluta om brandsäkerhetsåtgärder och ha kännedom om de ekonomiska och praktiska konsekvenser vidtagna åtgärder.
 • Ansvara för att brandskyddstekniska krav efterföljs i våra fastigheter.
 • Se till att lagar och myndighetskrav efterföljs.
 • Kontakt med räddningstjänst samt medverka vid tillsynsbesök.

Vid större bränder sammankallar du räddningstjänst samt hjälper förvaltningen att ta brandskyddsfrågor.

För rollen behöver du ha haft liknande arbetsuppgifter och ansvar sedan tidigare. Kanske är du brandskyddsprojektör eller brandskyddsledare? Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av projektering av brandskyddsfrågor. För rollen krävs teknisk kunskap av brandtekniska installationer som t.ex. brandlarm och sprinklers samt goda kunskaper i BBR.

Du ingår i region Stockholm och vissa resor inom landet kommer att förekomma, B-körkort är därför nödvändigt. I Stockholm finns en brandtekniker som du kommer arbetsleda, resterande del av brandteamet sitter i Göteborg.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 13 januari 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV eller att ansöka med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta Markus Lundberg på 031-10 95 61 eller på markus.lundberg@balder.se

Nästa steg är att du får ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester, som du sedan kan genomföra så fort du får möjlighet.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Markus Lundberg

markus.lundberg@balder.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Brandskyddsansvarig
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %